Vă rugăm să faceţi directorul cache editabil

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

 
Prima pagină
DIVERSITATEA CULTURALĂ – CULTURA SI ARTA ROMANI IN EUROPA. PDF Imprimare Email

Consiliul Judetean Tulcea, in asociere cu Centrului de Informare, Consultanta si Promovare a Romilor din judetul Tulcea (CICPR), este partener intr-un proiect cofinantat prin programul european Cultura 2007 si intitulat Diversitatea culturală – Cultura si arta romani in Europa.

 

”Diversitatea culturală – Cultura si arta romani in Europa” este un proiect de parteneriat intre Spania (cele doua institutii din Caceres, cu management asigurat de echipa din cadrul Institutului El Brocense) – Portugalia (Centrul Municipal pentru Cultura si Dezvoltare din Idanha-a-Nova) si Romania (Centrul de Informare si Consultanta pentru Romi, Tulcea) si reprezinta una dintre initiativele concretizate ca urmare a colaborarii dintre CJ Tulcea si Regiunea Extremadura, realizate in perioada 2006-2008, in contextul reprezentarii judetului in Biroul UNCJR de la Bruxelles.

 

Obiectivul proiectului este promovarea dialogului intercultural pentru facilitarea integrării culturii si traditiilor romani în contextul extins al spatiului european caracterizat printr-o cultură heterogenă, prin actiuni de diseminare, constientizare, promovarea unor elemente din cultura si traditiile comunitătilor rome din cele trei tări europene.

 

Valoare totală a proiectului este de 348.522,50 Euro (din care 50% reprezintă grantul oferit prin program de către Comisia Europeană).

 
© 2009 Pactul Teritorial pentru Ocupare si Incluziune Sociala - Secretariatul Tehnic Permanent pentru Regiunea Sud Est | Copyright Asociatia C.I.D.I.E.D.D. Braila, Romania | Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.